FLIR One Pro binnenkort verkrijgbaar

FLIR Systems heeft recent aangekondigd dat ze een nieuwe generatie van hun FLIR One Pro warmtebeeldcamera voor smartphones uit zullen brengen. Hij heeft de thermische microcamera kern van FLIR die Lepton heet, de gepatenteerde multispectrale dynamische beeldtechnologie (MSX) die ontwikkelt is om beeldkwaliteit en leesbaarheid te verbeteren, VividIR geavanceerde beeldverwerking, temperatuurmeting op meerdere plekken tegelijk, rapporteer mogelijkheden met een enkele druk, volledige integratie met de FLIR Tools app voor uitgebreide data analyse, de nieuwe One Fit in hoogte verstelbare connector en een stevig design.

De adviesprijs voor de FLIR One Pro is $399,99, wat inclusief BTW op ongeveer €450 komt. Hij zal in de eerste helft van 2017 beschikbaar zijn.

 

Wat wij denken

Het is ongelofelijk om terug te denken aan 2007. De originele iPhone werd net uitgebracht en mensen stonden in de rij om de nieuwe smartphone te kopen. Veel van ons hadden niet gedacht dat deze handheld computers zo krachtig zouden worden. Degene die dat wel deden, zijn waarschijnlijk nu met pensioen vanwege de stijging in de beurswaarden.

Bijna tien jaar later hebben we thermische camera's die plug and play op onze smartphone werken. En niet alleen dat, want ze zijn ook nog eens betaalbaar.

Om de FLIR One serie naar een hoger niveau te brengen kregen we MSX van de ontwikkelaars, een combinatie van een thermisch en visueel beeld die alles veranderde. We zagen het eerst op de FLIR C2. MSX gebruikt een camerasysteem met twee camera's om je harde lijnen te geven die gecombineerd worden met het thermische beeld, waardoor het identificeren van objecten veel makkelijker wordt.

Dus wat is het verschil tussen de FLIR One Gen 3 en de FLIR One Pro? Je krijgt voornamelijk een veel hogere thermische resolutie van 160 x 120 en iets wijder gezichtsveld. Je krijgt ook Vivid IR van FLIR, een bijgewerkt beeldverwerkingssysteem wat resulteert in veel scherpere en gedetailleerde beelden.

 

Belangrijkste features van de FLIR One Pro

  • FLIR Lepton thermische microcamera core
  • MSX multispectraal dynamisch beeld
  • VividIR geavanceerde beeldverwerking
  • Temperatuurmeting op meerdere plekken tegelijk
  • Rapporteren met een enkele druk
  • Geïntegreerd met de FLIR Tools app
  • OneFit connector met verstelbare hoogte
  • Stevig design

Zodra hij uitbracht wordt zullen we uitgebreid kijken of hij aan al onze verwachtingen kan voldoen.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter