Over ons

De missie van Vivacamera is de meest nauwkeurige inhoud en reviews van digitale fotografie uitrusting in de wereld te bieden. We hebben een van de meest uitgebreide databases van consumenten digitale camera's opgebouwd en we bieden een open en actieve website voor al onze bezoekers.

Vivacamera is opgericht in 2016, maar daarvoor hebben we al vele jaren ervaring opgedaan op het gebied van:

Ons doel is om van Vivacamera één van de meest populaire websites voor digitale fotografie te maken. We geloven in informatie gebaseerd op feiten en onpartijdige inhoud, met zoveel mogelijk inhoud die we kunnen bieden, welke we verkrijgen via onze testen en analyse van uitrusting, technologie en technieken.

 

We hebben dit rare idee

En dit idee is, dat iedereen die echt van fotografie houdt een fotograaf is.

Het maakt niet uit of je er geld mee verdiend of niet. Je bent een fotograaf.

En we delen graag fotografie met andere fotografen. Daarom hebben we deze website opgericht.

Want op dit exacte moment ondergaat de wereld van fotografie een verandering. Het is een erg opwindende tijd en we willen dat jij samen met ons daar deel van uitmaakt.

  • Als je een hobbyist bent, dan willen we je helpen om betere foto's te maken en de echt belangrijke dingen in het leven vast laten leggen. Dit is waarschijnlijk de meest belangrijke soort van fotografie die je op dit moment vast kan leggen, dus wees zeker enthousiast.
  • Als je een pro bent, dan willen we je helpen om een succesvolle business op te starten die je blij maakt. Er zijn zoveel dingen die je moet leren, maar met een aantal fundamentele vaardigheden kan je het fotografische leven leiden waar je van droomt.
  • Als je er over nadenkt om een pro te worden, dan willen we je helpen bij het navigeren van de geweldige reis die je zal moeten ondergaan. Het is een moeilijke, maar al het harde werk dubbel en dwars waard.

Het komt allemaal neer op een concept.

Fotografie is voor het leven

Fotografen stoppen nooit met foto's maken. En waarom zou je ook? Het leven blijft altijd interessant.

Dus als we dit allemaal ons hele leven willen gaan doen, laten we dan nu direct beginnen met leren, zodat we exceptionele fotografen kunnen zijn gedurende de vele jaren die we nog hebben.

En laten we er volop van genieten terwijl we bezig zijn, oké?

Heel erg bedankt dat je de tijd neemt om een kijkje te nemen naar onze website en ons te leren kennen. Leer zoveel mogelijk van wat je op onze website tegenkomt en als je vragen of op- en aanmerkingen hebt, laat dan gerust een reactie achter bij eens van onze artikelen. We helpen je graag verder en wij blijven ook altijd graag leren, dus aarzel niet om wat van je te laten horen. Veel plezier!